OVER ONS

Kwaliteit van de producten en service. Wij willen de gast keer op keer verbazen met onze kwalitatieve producten: Huisgemaakte snert & tomatensoep, recept van Yvonne, moeder van Linda; Monchoutaart met Bastogne bodem, recept van Agnes, moeder van Coen; Onze overheerlijke Black Angus burger in vele varianten; Ons premium softijs, bekend in de hele regio; Verse bonen koffie, hand gezet; Vers afgebakken luxe broodjes, warm op uw bord! Kwaliteit, in welke vorm dan ook, staat bij ons altijd op #1.

Snelheid van bereiden van gerechten en als gast snel gezien worden. Bij ons wordt er gewerkt, alsof wij een geoliede machine zijn. Het team weet precies wat er van ze verwacht wordt, daardoor zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Zo kunnen wij garanderen dat de gast snel aan de beurt is, om zijn bestelling te doen. Maar ook willen wij iedereen persoonlijk benaderen en weten wie er voor ons staat, wat de wensen zijn, zodat we daaraan kunnen voldoen of zelfs meer… Wij zijn bereid om voor de gast snel te schakelen wanneer nodig.

Gezelligheid zoals het overal zou moeten in de horeca, met een persoonlijke touch. Wij willen een huiselijk sfeer creëren, waarbij elke gast wordt herkend. Wij geven altijd even dat persoonlijke contact. Mensen komen naar de horeca voor de gezelligheid en de sfeer. De juiste manier van bediening is de sleutel.

SINDS 2015

LUXE CAFETARIA

MOOIE LOCATIE

COEN

Coen’s eerste bijbaantje was in ditzelfde bedrijf! Toen nog ‘Cafetaria de Gram’, met als eigenaren Cor & Cobi. Zij hadden er vertrouwen in, om deze eigenwijze jongen op te gaan leiden tot patatbakker. Na de middelbare school is hij Hotelschool gaan volgen. Tijdens de stages heeft hij gewerkt in de keuken, banqueting, front office en in het restaurant. Tafelbereidingen en wijnen kwamen hier ook aan bod. Na de studie is hij gestopt bij Cafetaria de Gram en is hij gaan werken in een groot restaurant. Eerst als medewerker bediening en later uitgegroeid tot bedrijfsleider. In 2015 was het moment daar om alle kennis te laten samenkomen in zijn eigen bedrijf, in zijn eigen dorp, in Westbroek…

Coen 15 jaar (rechts), werkzaam bij Cafetaria De Gram in 2003

Coen en Linda met Cor en Cobi

LINDA

Linda was 15 jaar toen ze is gaan werken bij een restaurant in Maarssen. Vervolgens kreeg zij verkering met Coen en is ze ook bij Cafetaria de Gram gaan werken. Zij heeft Hotelschool gevolgd op het Tio Utrecht en heeft toen stage gelopen in een restaurant. Nadat ze haar diploma op zak had, is zij begonnen bij een hotelketen. Hier was zij eindverantwoordelijke voor het hotel en leidinggevend aan al het personeel. Na een klein uitstapje naar een notarissenkantoor, is zij toch weer in een hotel gaan werken, nu in de front office.  Linda komt uit een ondernemersfamilie en het kan ook niet anders dan dat ze haar bedrijf startte in 2015…

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Samen hebben Coen & Linda meer dan 30 jaar Horeca ervaring in diverse horecazaken. Alle facetten van de horeca zijn aan bod gekomen. Van elke werkgever nemen ze het positieve mee en zien ze ook wat je later niet wilt als werkgever. Goed personeel is de kracht van het bedrijf. Kwaliteit van de producten zorgt voor continuïteit binnen het bedrijf. Door het ondernemerschap hoog in het vaandel te houden komen er nieuwe impulsen. Cafetaria Coen blijft groeien en ontwikkelen!

De zaak toen en nu – Schilderswerkplaats Geurtsen (1930) en Cafetaria Coen (2020)